anatoli_20121226_01.jpg

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται, σήμερα, σε όλη τη χώρα, από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και μόνο στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα, τις πρωινές ώρες, αναμένονται πρόσκαιρες τοπικές βροχές.

 

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, μέχρι 6 Μποφόρ στο Αιγαίο και στα ανατολικά θα έχουμε μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Γενικά αίθριος καιρός, στα ανατολικά αναμένονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 5 –και το πρωί, στα θαλάσσια τμήματα- τοπικά 6 Μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 ως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία από 0 ως 9 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο΄4 ως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, από 0 ως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις πρωινές ώρες, στην ανατολική Στερεά, τις Σποράδες και την Εύβοια, αναμένονται τοπικές νεφώσεις, με πιθανότητα ασθενών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 και , στα ανατολικά, 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο΄5 ως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια, από 2 ως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές, κυρίως στην Κρήτη, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες, αναμένονται σήμερα στην περιοχή. Θα παρουσιαστεί σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, 5 μδ 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 ως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες, με πιθανότητα βροχής ή καταιγίδας μικρής διάρκειας στα Δωδεκάνησα, αναμένονται για σήμερα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 5 με 6 Μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση, από το μεσημέρι, στα Βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 ως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός για σήμερα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 ως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός. Στα ανατολικά και βόρεια, τις πρωινές ώρες, αναμένονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί, 4 με 5 και, στα ανατολικά, 6 Μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 ως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια θα κυμανθεί από 4 ως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα, ο καιρός, στο νησί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 4 και, στην αρχή της ημέρας, πρόσκαιρα ως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 ως 17 βαθμούς Κελσίου.