froutakia_02.jpg

Τρεις παράνομες λέσχες, με “φρουτάκια”, εντόπισε και ξήλωσε η αστυνομία, σε Τούμπα, Εύοσμο και Καλαμαριά, στη Θεσσαλονίκη. Συνελήφθησαν συνολικά 20 είκοσι άτομα, μεταξύ των οποίων υπεύθυνοι των καταστημάτων, εργαζόμενοι και τζογαδόροι.

 

Το πρώτο ξήλωμα έγινε στην περιοχή της Τούμπας. Σε Ίντερνετ Καφέ, ιδιοκτησίας 81χρονου που αναζητείται, η 35χρονη υπεύθυνη του καταστήματος, είχε θέσει σε λειτουργία 27 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε επτά 7 εκ των οποίων οι πελάτες έπαιζαν “φρουτάκια” με χρήματα.

Στον Εύοσμο, σε άλλο Ίντερνετ Καφέ, ιδιοκτησίας 64χρονης ομογενούς που αναζητείται, ο 35χρονος υπεύθυνος του καταστήματος και η 28χρονη αλλοδαπή σερβιτόρα, επίσης υπήρχαν επτά ηλεκτρονικοί υπολογιστές, στους οποίους οι θαμώνες έπαιζαν “φρουτάκια”.

Επιπλέον, στο κατάστημα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μηχάνημα έκδοσης αποδείξεων προπληρωμένων καρτών και 86 προπληρωμένες κάρτες, μέσω των οποίων ο υπεύθυνος παρείχε τη δυνατότητα στους παίκτες να αγοράζουν μέσω χρηματικής αμοιβής, μονάδες πονταρίσματος, διευκολύνοντας τους στη διενέργεια των παιγνίων. Επίσης κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ, ως προερχόμενο από την παραπάνω παράνομη δραστηριότητα.

Στην Καλαμαριά, σε μπαράκι με ελεύθερο Ίντερνετ, ο 47χρονος υπεύθυνος του καταστήματος είχε δυο ηλεκτρονικούς υπολογιστές, όπου παίζονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Το προσωπικό των καταστημάτων καθώς και οι θαμώνες συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.