Δύσκολα θα κριθεί κάτι όσον αφορά την πρόκριση στους "16" του Γιουρόπα Λιγκ στο αυριανό ματς της Τούμπας, σύμφωνα με τον Ζόρζε Ζέσους.

 

Ο προπονητής της Μπενφίκα, πριν τη μεγάλη αναμέτρηση, υποστήριξε ότι «το θέμα φαβορί είναι υποκειμενικό. Ο ΠΑΟΚ έκανε καλή πορεία στην Ευρώπη. Είναι δυνατός και στα δύο ματς θα δούμε ποιος θα προκριθεί».

Όσο για τις απουσίες της ομάδας του, φάνηκε να μην τον προβληματίζουν: «Δεν σημαίνει κάτι που δεν παίζουν οι συγκεκριμένοι. Η Μπενφίκα πάντα δίνει θετική απάντηση όποιος κι αν παίζει. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε όποιον κι’ αν αγωνιστεί. Αντί του Γκαράι θα παίξει ο Ζαρντέλ και αντί του Γκαϊτάν ο Σουλειμάνι», είπε χαρακτηριστικά.

Σάλβιο: Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας

Περισσότερο στην επιστροφή του Σάλβιο μετά από 5,5 μήνες απουσίες παρά στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ επικεντρώθηκαν οι εκπρόσωποι του Τύπου, που "ανέκριναν" τον Αργεντινό στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης.Ο εξτρέμ της Μπενφίκα δήλωσε έτοιμος να αγωνιστεί, ενώ ερωτηθείς για το αν η ομάδα του θα παίξει επιθετικά ή όχι, είπε απλά πως θα κάνει το παιχνίδι της.