stefens_paok_benfica_20140220_01.jpg

Απογοητευμένος από την ήττα απέναντι στην Μπενφίκα και κυρίως από τον τρόπο που αυτή ήρθε, δηλαδή με αντικανονικό γκολ (οφ σάιντ) εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς.

«Είμαστε απογοητευμένοι για την ήττα, καθώς παλέψαμε σκληρά σήμερα. Ο αντίπαλος μας έκανε μόλις μία ευκαιρία, όταν ανοιχτήκαμε μετά το γκολ που δεχθήκαμε. Μου είπαν ότι το γκολ της Μπενφίκα ήταν οφσάιντ. Μίλησα με τον διαιτητή και μου είπε ότι ο βοηθός του επιμένει ότι το γκολ δεν ήταν οφσάιντ», είπε ο Ολλανδός.

«Δεν θέλω να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο για αυτό το θέμα. Με τέτοιες ομάδες δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για γκολ. Είχαμε μία ή δύο και δεν τα καταφέραμε. Όμως, είμαι περήφανος για την ομάδα που πάλεψε με αυτό τον τρόπο», πρόσθεσε ο Στέφενς.

Όσο για τη δήλωση του Ζόρζε Ζεσούς για λάθος θέση του βοηθού στη φάση του γκολ ο τεχνικός του «Δικέφαλου» απάντησε ότι «δεν μπορώ να σχολιάσω αυτό που είπε ο Ζεσούς, από εκεί που ήμουν δεν μπορούσα να δω που ήταν ο βοηθός».

Παρά την ήττα, ο έμπειρος τεχνικός υπογράμμισε ότι «δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, από τα καλύτερα από τότε που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Στον αγωνιστικό χώρο ο καθένας κάνει τη δουλειά του».

Για τις ελπίδες πρόκρισης σχολίασε ότι «είναι πολύ δύσκολο όταν χάνεις στην έδρα σου. Δεν θα είναι εύκολη η ρεβάνς στη Λισαβόνα. Θα πάμε εκεί για να παίξουμε ένα ματς σαν το σημερινό. Αν το κάνουμε, τότε θα έχουμε ελπίδες».

Ερωτηθείς για το εάν οι Νίνης και Ολίσε έπαιξαν λόγω καλής φόρμας ή τακτικής, απάντησε: «Ήταν θέμα τακτικής. Στα τελευταία παιχνίδια κάποιοι παίκτες δεν ήταν τόσο καλοί. Θέλαμε να παίξουμε με παίκτες που μπορούν να παίξουν πιο καλά αμυντικά, όπως ο Νίνης σε σχέση με το Λούκας. Περιμέναμε ότι θα πρεσάρει η Μπενφίκα. Ο Ολίσε έχει τη δυνατότητα να τρέξει με μεγάλες μπαλιές και να παίξει στο χώρο».