aris_xanthi_1_1_20140201_01.jpg

Χωρίς νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» παραμένει ο Άρης από την έναρξη της περιόδου. Αυτή την φορά παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 1-1 στη Ξάνθη, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

 

Πλέον, η παραμονή στην κατηγορία για τους «κίτρινους» θα επιτευχθεί μόνο με θαύμα.

Και να σκεφθεί κανείς ότι δεν ήταν ο Άρης η ομάδα που έπρεπε να αφήσει τους δύο βαθμούς. Καλύτεροι οι «κίτρινοι», στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έδειχναν, όμως, ανήμποροι να πάρουν τη νίκη. Κι αυτό επειδή, για άλλο ένα παιχνίδι, τα τρία ατού, οι έμπειροι Τάτος, Πουλίδο και Αγκάνθο να βρίσκονται μακριά από τον καλό τους εαυτό…

Πρώτος παίκτης, για τον Άρη, ήταν –και πάλι- ο Μπακασέτας (κι όταν μια ομάδα που κινδυνεύει στηρίζεται στον νεαρό που ήρθε πρόσφατα στο Κ. Βικελίδης, αυτό τα δείχνει όλα για το μέλλον της).

Ο Μάνταλος στο 52΄ άνοιξε το σκορ για την ακριτική ομάδα, ενώ στο 68΄ ο Μπακασέτας διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Η ισοφάριση ήρθε, σχετικά, νωρίς, αλλά οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν ότι μπορούσαν να κερδίσουν, παρά το ότι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Βλάχος (83 Αγγελούδης), Τσουμάνης, Πουλίδο, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος (61 Σουνάς), Καμινιώτης (22 Παπαδόπουλος), Τάτος, Μπακασέτας, Μανιάς, Αγκάνθο.

Ξάνθη (Μάουρερ): Τσέμα, Φλίσκας, Γκαρσία (55 Βασιλακάκης), Χοσέμι, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Σολτάνι, Μάνταλος (87 Σουάρες), Μαρίν (72 Τριάδης), Σολάρι