karaoglou_03.JPG

Αισιόδοξος ότι το 2014 θα είναι η χρονιά της ανάπτυξης και θα φέρει πάρα πολύ κοντά την έξοδο της χώρας από την κρίση, δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου,

μετά τη δοξολογία για το νέο έτος που έγινε στον ιερό ναό της Αγίας Σοφίας, όπου χοροστάτησε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Ανθιμος.
Ο κ. Καράογλου δέχθηκε στο υπουργείο τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών, αντάλλαξε μαζί τους ευχές και υπογράμμισε: «Εύχομαι ολόψυχα το 2014 να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία για όλους τους Ελληνες πολίτες. Να έχουν δύναμη, κουράγιο αισιοδοξία, γιατί εκτιμώ ότι τα δύσκολα πέρασαν και το 2014 θα είναι μια καλύτερη χρονιά. Αυτό δεν είναι λόγια του αέρα, βασίζεται σε πραγματικά στοιχεία. Να θυμίσω ότι το 2013 είναι η πρώτη χρονιά μετά από 32 χρόνια που πετυχαίνουμε πρωτογενές πλεόνασμα. Να θυμίσω ότι τα σημάδια της υποχώρησης της ύφεσης είναι ορατά πλέον σε όλους τους πολίτες. Και, βέβαια, το 2014 να φέρει μια καινούρια χρονιά γεμάτη αισιοδοξία, γεμάτη ελπίδα ότι θα είναι η χρονιά της ανάπτυξης, μια χρονιά που έρχεται μετά από έξι χρόνια συνεχούς ύφεσης. Βαδίζουμε σε καλό δρόμο, αγωνιζόμαστε, ελπίζουμε αισιοδοξούμε, προσευχόμαστε να είναι πραγματικά το 2014 η χρονιά της ανάπτυξης, η χρονιά που θα φέρει την έξοδο, από την κρίση που βιώνει η χώρα μας, πάρα πολύ κοντά. Και πιστεύω ότι με τη βοήθεια του Θεού αυτό θα το πετύχουμε».