PAMAK.jpg

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας διοργανώνει εκδήλωση για τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών, την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014, στις 12 το μεσημέρι, στο Αμφιθέατρο Τελετών του Ιδρύματος.

Τον πανηγυρικό θα εκφωνήσει ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Αγαλιώτης με θέμα: «Επικαιρότητα και Διαχρονικότητα του Παιδαγωγικού και Διδακτικού Λόγου των Τριών Ιεραρχών».

Στη συνέχεια, οι Πρυτανικές Αρχές του Ιδρύματος θα βραβεύσουν τα παιδιά των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κατά το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014, καθώς και τους συνταξιοδοτηθέντες του περασμένου έτους. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει το πιανιστικό ντουέτο Βασιλεία Μαλτέζα και Θεόφιλος Λαμπριανίδης του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου μας, με το πρόγραμμα: «M. Ravel, La valse - poème chorégraphique (1921) (1875 – 1937) μεταγραφή για 2 πιάνα – 4 χέρια από τον συνθέτη», υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Καθηγητή κ. Ούβε Μάτσκε.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την κοπή της βασιλόπιτας του Ιδρύματος.

Οι νέοι φοιτητές που θα τιμηθούν είναι οι εξής:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ
Ελισάβετ Καρατζόγλου Βενιαμίν

Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Επιστημών Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Δάφνη Δικταπανίδη Αθανάσιος Τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Αναστάσιος–Πολύκαρπος Αθανασιάδης Ιωάννης

Τμήμα Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Άλκηστις Στογιάννη Δημήτριος

Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης της Σχολής Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Αλέξανδρος Δήμτσας Νικόλαος Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης