Με... Μαντούρο στο παιχνίδι του κυπέλλου ο ΠΑΟΚ και με ιδιαίτερη σοβαρότητα ο Ηρακλής. Ο Στέφενς πιστεύει πως ο Ολλανδός πρέπει να είναι στην αποστολή (όπως και ο Βίτορ) ενώ ο Αργεντίνος προπονητής του Ηρακλή, από την πλευρά του, οδήγησε τους παίκτες του από σήμερα στο ξενοδοχείο!
 
Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας του ΠΑΟΚ που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία και στην οποία συμμετείχε κανονικά ο Χέντβιγκες Μαντούρο!

Ο Ολλανδός μέσος μάλιστα ακολούθησε τον κανονικό ρυθμό με τους νέους του συμπαίκτες, όπως άλλωστε και ο Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος πέρασε χθες με επιτυχία τα τεστ φυσικής ετοιμότητας μετά τον τραυματισμό του.

Η προπόνηση περιείχε ασκήσεις τακτικής για την διατήρηση και κυκλοφορία της μπάλας και διπλό στο μισό γήπεδο για όσους δεν αγωνίστηκαν την Κυριακή.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Χουμπ Στέφενς ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου της Πέμπτης, στην οποία συμμετέχουν οι:

Γλύκος, Γιακουμής, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης, Μαντούρο, Κάτσε, Λάζαρ, Τζιόλης, Νίνης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Λούκας, Πόζογλου, Βούκιτς, Αθανασιάδης.

Μαντρωμένοι στο ξενοδοχείο οι Ηρακλειδείς

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Ηρακλή, με τον Γκιγιέρμο Όγιος να ανακοινώνει την αποστολή του "γηραιού" για το παιχνίδι της 3ης φάσης του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Καυτατζόγλειο και να... μαντρώνει την αποστολή στο ξενοδοχείο -ενδεικτικό του πόσο σοβαρά έχουν πάρει οι κυανόλευκοι την υπόθεση-κύπελλο.

Την αποστολή του Ηρακλή αποτελούν οι: Κηπουρός, Χουάντερσον, Κολίτσι,  Αποστολίδης, Κοντέων,  Σαββίδης, Κραγιόπουλος, Μπουκουβάλας,Κοντοδήμος, Λίμα, Μπάμπα, Γιάρολιμ, Πουρτουλίδης, Τάι, Ιντζόγλου, Σαράφογλου, Σιατραβάνης,Τσιλιανίδης, Ματσούκας, Ζάχορα, Ονουάτσι".