hoesen_01.jpg

Η ενίσχυση στην επίθεση ολοκληρώνεται με ένα δυνατό χτύπημα από την Ολλανδία. Το φλερτ με τον Φόσεν δεν προχώρησε, αλλά ο Στέφενς είχε έτοιμη τη λύση, με τον Ντάνι Χούσεν του Αγιαξ να είναι μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ.

 

Μάλιστα, αύριο αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για τα τυπικά, τα ιατρικά και τις υπογραφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Χούσεν θα αγωνιστεί στον «δικέφαλο» με τη μορφή δανεισμού και με οψιόν αγοράς που θα φτάνει τα 2.5 εκατ. ευρώ!

Ο 23χρονος επιθετικός δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ντε Μπουρ και ο Αγιαξ είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του για δανεισμό. Μάλιστα, τρεις ομάδες, Λιβόρνο, Ρόντα και Ζούλτε Βάρεγκεμ, με τους Ιταλούς να έχουν συμφωνήσει αρχικά. Ωστόσο, το «ντου» του ΠΑΟΚ έφερε τα πάνω - κάτω και ο Χούσεν αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στην Ελλάδα.

Φέτος, είχε 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 2 γκολ, ωστόσο τον θυμούνται καλά στην Μπαρτσελόνα, αφού πέτυχε γκολ στο 2-1 του Αμστερνταμ! 

Κλείνει ο Ινσαουράλδε

Ο  Αργεντίνος σέντερ μπακ Χουάν Ινσαουράλδε βρίσκεται, επίσης, στη Θεσσαλονίκη και περνά από ιατρικές εξετάσεις.

insuarelde_paok.jpg

Πλέον το θέμα της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ είναι στη τελική ευθεία και σύντομα λογικά αναμένεται να τελειώσει το ζήτημα της απόκτησής του από τον "Δικέφαλο". Η ΠΑΕ ανέβασε σχετική φωτογραφία του παίκτη, ο οποίος για το υπόλοιπο της σεζόν αναμένεται να αγωνίζεται στους "ασπρόμαυρους".

Mάλιστα η Σπάρτακ Μόσχας στην ιστοσελίδα της ανακοίνωσε τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή στον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν και υπογραμμίζει πως "θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει με τον ελληνικό σύλλογο".