mpoutaris_stavridou_01.jpg

Εξαιρετικά ενοχλημένη από την απόφαση του δημάρχου να την ορίσει «συντονίστρια - εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο για δράσεις που αφορούν

την εκτέλεση προγραμμάτων και δράσεων για την προώθηση της κοινωνικής ενσωμάτωσης διαφόρων κατηγοριών ανέργων και για την απορρόφηση εργατικού δυναμικού», εμφανίστηκε η Μαρία Σταυρίδου, η οποία μάλιστα δεν αποδέχθηκε τη συγκεκριμένη θέση.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας Μακεδονία, η Μαρία Σταυρίδου, σε επιστολή παραίτησης με αιχμηρό περιεχόμενο, την οποία απηύθυνε στον Γιάννη Μπουτάρη, επισημαίνει ότι «η επιλογή αυτή στο πρόσωπό μου, τη δεδομένη χρονική στιγμή, με μειώνει τόσο ως ενεργό πολίτη όσο και ως δημοτική σύμβουλο της παράταξης».

Στο ίδιο κείμενο, η κ. Σταυρίδου υπογραμμίζει με νόημα ότι «όσον αφορά την ουσία του εγχειρήματος, είναι σαφές πως στους τρεις μήνες που υπολείπονται των εκλογών δεν υπάρχει η δυνατότητα όχι να υλοποιηθεί ένα τέτοιο πρόγραμμα αλλά ούτε καν να μπουν οι βάσεις για την οργάνωση, τη δημιουργία και τη λειτουργία προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης και γραφείου απασχόλησης».

Η Μαρία Σταυρίδου προσθέτει, ακόμη, ότι η ίδια είχε καταθέσει σειρά προτάσεων για τον συγκεκριμένο τομέα στην αρχή της θητείας της διοίκησης του Γιάννη Μπουτάρη, αλλά αυτές δεν εισακούστηκαν. «Επειδή αρχή μου είναι να μάχομαι, να προσφέρω, να συμμετέχω, να συναποφασίζω και όχι να χειροκροτώ και να σιωπώ, σας δηλώνω ότι δεν αποδέχομαι τον ορισμό μου στη συγκεκριμένη θέση, άλλως παραιτούμαι αυτής. Σας ευχαριστώ για το όψιμο ενδιαφέρον σας», είναι το δηκτικό σχόλιο της δημοτικής συμβούλου προς τον Γιάννη Μπουτάρη.


από τη Μακεδονία μέσω thestival.gr