cocaine_03.jpg

Κύκλωμα εμπόρων κοκαΐνης χρησιμοποιούσε τα ανήλικα παιδιά του για… βαποράκια!

 

Ακόμη και οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, έμειναν με το στόμα ανοικτό όταν, χθες, κατά την προανάκριση, διαπίστωσαν ότι το ένα ζευγάρι των συλληφθέντων έδιναν την κοκαΐνη στην 11χρονη κόρη τους και τον 16χρονο γιο τους, για να τη μεταφέρουν!

Συνολικά συνελήφθησαν τέσσερις άνδρες ηλικίας 39, 16, 42 και 19 ετών και δύο γυναίκες ηλικίας 33 και 42 ετών. Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια και την αποθήκη της 42χρονης του 42χρονου και του 19χρονου γιου τους, καθώς και στο σπίτι του άλλου ζευγαριού( της 33χρονης και του 39χρονου) και του 16χρονου γιου τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι δέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 120,6 γραμμαρίων, 39 ναρκωτικά χάπια, δύο δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 49 γραμμαρίων, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, τρία κινητά τηλέφωνα και 300 ευρώ, για τα οποία η αστυνομία πιστεύει ότι είναι εισπράξεις από το εμπόριο ναρκωτικών.

Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και, εναντίον τους, ασκήθηκε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα, για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών. Σε βάρος των γονέων, σχηματίσθηκε επιπλέον δικογραφία και για το αδίκημα της παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Παραπέμφθηκαν στον ανακριτή, από όπου ζήτησαν και πήραν 48ωρη προθεσμία για να προετοιμάσουν την απολογία τους.