mosxoulas_01.jpg

Επίθεση στον δήμαρχο Παύλου Μελά, και τη διοίκησή του, εξαπέλυσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωάννης Μοσχούλας, που θα κατέβει στις εκλογές με την παράταξη «Έχεις Επιλογή», στην εκπομπή «Όψεις και Απόψεις» και τη δημοσιογράφο Έλσα Αγοραστού.

 

Ειδικά για την υπόθεση του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, υποστήριξε ότι «αρχικά θα έπρεπε να ζητηθεί η διαχείριση της λειτουργίας του ΣΜΑ. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ο δήμαρχος ήταν μπροστάρης μόνο στα λόγια. Παρά την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ο δήμος δεν αποχώρησε από το ΦΟΣΔΑ».

Για την παραίτησή του από τη διοίκηση Παπαδόπουλου είπε πως αναγκάστηκε να παραιτηθεί: «Οι λόγοι ήταν και πολιτικοί και ηθικοί. Από νωρίς στη διοίκηση εμφανίστηκαν σημάδια πολιτικής παρακμής. Η διοίκηση δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τα κελεύσματα των καιρών και να βάλει τη δική της σφραγίδα στο πολιτικό γίγνεσθαι του τόπου», υποστήριξε.

«Για πολλά χρόνια ο δήμος Παύλου Μελά βρίσκεται σε ένα τέλμα γιατί οι εκάστοτε δημοτικές αρχές δεν αναγνώρισαν την κοινωνική κατάσταση και τα προβλήματα των ανθρώπων που κατοικούν σε αυτό το δήμο και με παχιά λόγια προσπάθησαν να βρίσκονται στη θέση της διοίκησης. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Ο δήμος μας έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα μέσα στο πολεοδομικό συγκρότημα. Θα πρέπει η δυτική Θεσσαλονίκη να σταματήσει να είναι η χωματερή αυτής της πόλης» τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης «Έχεις Επιλογή».