porneia_australia_01.jpg

Εκβίαζαν 55χρονο από τη Θεσσαλονίκη, ότι θα παρουσίαζαν στη γυναίκα του dvd στο οποίο απεικονιζόταν να κάνει έρωτα με νεαρή, την οποία το κύκλωμα των εκβιαστών είχε ρίξει δίπλα του!

Ως δράστες συνελήφθησαν τρεις αλλοδαπές, ηλικίας 24, 35, 15 και ένας ομοεθνής τους, 22 ετών. Σε βάρος των οποίων καθώς και ακόμη ενός συνεργού τους που αναζητείται, σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση και συμμορία, εκβίαση, παραβίαση του απορρήτου των τηλεφωνημάτων και της προφορικής συνομιλίας.

Όπως είπε στην αστυνομία ο 55χρονος, όταν, την προηγούμενη βδομάδα, βρισκόταν στο σπίτι της 24χρονης, με την οποία διατηρούσε φιλικές σχέσεις, εκείνη του πρόσφερε νερό στο οποίο, μάλλον, είχε ρίξει κάτι μέσα, καθώς έχασε τις αισθήσεις του και δε θυμάται τι έγινε.

Την επομένη δέχθηκε τηλεφώνημα από την 24χρονη η οποία του είπε πως είχε βιντεοσκοπήσει την ερωτική τους επαφή και ζητούσε 10.000 ευρώ για να μη καταλήξει το dvd στα χέρια της συζύγου του. Με τα παζάρια, το ποσόν κατέβηκε στα 3.000 και κλείστηκε ραντεβού για χθες, ώστε να παραδώσει 2.000 ευρώ ως προκαταβολή.

Ο 55χρονος κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία και στο ραντεβού πήγαν και αστυνομικοί, με αποτέλεσμα να συλληφθεί η 35χρονη και οι δράστες, 22 και 15 ετών, οι οποίοι έπαιζαν το ρόλο του τσιλιαδόρου. Μετά από έρευνες συνελήφη και η 24χρονη ενώ αναζητείται ο ομοεθνής συνεργό τους.

Σε ελέγχους των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.