tv_studio_02.jpg

Τη Δημόσια Τηλεόραση (ΔΤ) επέλεξε η Unicef, για τον τηλεμαραθώνιο της Δευτέρας 9 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια του οποίου θα γίνει προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για τρία ορφανοτροφεία.

 

Τα ιδρύματα είναι το  Ορφανοτροφείο Θηλέων  " Μέλισσα " στη Θεσσαλονίκη, το Ορφανοτροφείο Θηλέων της Λαμίας και το Ίδρυμα "Χατζηκώνστα" στην Αθήνα.

Η Ελληνική Επιτροπή της Unicef, κατανοώντας τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που βιώνει ο ελληνικός λαός, απευθύνεται στα αλληλέγγυα αισθήματα όλων και τους ζητά να ανταποκριθούν στο ετήσιο κάλεσμα της.

Ο τηλεμαραθώνιος θα γίνει στη Δημόσια Τηλεόραση στην Κατεχάκη και θα διαρκέσει 6 ώρες. Την παρουσίαση, όπως ανακοινώθηκε, θα κάνουν γνωστοί καλλιτέχνες από τον χώρο του θεάματος.

Σύμφωνα με την ελληνική επιτροπή της Οργάνωσης, στην Ελλάδα, πρόσφατη έκθεση της Ελληνικής Επιτροπής της UNICEF, έδειξε ότι περισσότερα από μισό εκατομμύριο παιδιά ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Kαι επειδή ο υποσιτισμός έχει τις ίδιες συνέπειες παντού, η Ελληνική Επιτροπή της Unicef πήρε την πρωτοβουλία να πραγματοποιήσει μεγάλο τηλεμαραθώνιο αγάπης τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου από τις 7 το βράδυ έως τη 1.00 σε συνεργασία με τη Δημόσια Τηλεόραση.