diarriktis_1.jpg

Την ώρα που προσπαθούσαν να διαρρήξουν την πόρτα καφενείου στη Σταυρούπολη, με ένα κατσαβίδι –και δεν τα κατάφερναν- συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας και του Αστυνομικού Τμήματος Σταυρούπολής οι

τέσσερις νεαροί δράστες (ανάμεσά τους δυο ανήλικοι)

Πρόκειται για έναν ομογενή, 21 χρόνων και τρεις αλλοδαπούς ηλικίας 20, 16 και 16 ετών.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κατσαβίδια και ένα εργαλείο – κάβουρας, ενώ στην κατοχή του 20χρονου βρέθηκε επιπλέον, μικροποσότητα χασίς.

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Σταυρούπολης προέκυψε επιπλέον ότι, οι συλληφθέντες, παραμονή Χριστουγέννων, έκλεψαν, από την ίδια περιοχή μία μοτοσικλέτα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 21χρονος είναι ο… μπουκαδόρος του ΑΠΘ: Πριν λίγες μέρες διέρρηξε παράθυρο κτιρίου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, παραβίασε είκοσι γραφεία καθηγητών κι έκλεψαν τρεις φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και μία συσκευή προβολής. Επίσης, κατά το χρονικό διάστημα Μαρτίου 2012 – Δεκεμβρίου 2013 έκλεψε από Κ.Α.Π.Η. και παιδικό σταθμό στη Δυτική Θεσσαλονίκη καθώς και από κομμωτήριο στη Μαγνησία Θεσσαλονίκης το συνολικό χρηματικό ποσό των 320 ευρώ και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.