Συναυλία υπό τον τίτλο «Φωνές των Χριστουγέννων» με τη συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013, στις 18:30, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».


Η εκδήλωση είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης με την εταιρία «The Human Voice», η οποία δημιουργήθηκε το 2011 στο Βερολίνο από τη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου και τον μαέστρο Θεόδωρο Ορφανίδη. Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα δοθεί στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Μέριμνα παιδιού» στη Θεσσαλονίκη.

Μαζί με τη Σόνια Θεοδωρίδου θα εμφανιστεί η May Roosevelt. Τη  Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης διευθύνει ο Θεόδωρος Ορφανίδης. Συμμετέχουν η Χορωδία Νέων και Παιδική Χορωδία «Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος», η Χορωδία «Κοραής», Χορωδία του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βεροίας «Αιγές», Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Επανωμής, μαθητές του Δημοτικού Σχολείου του Κολλεγίου «Ανατόλια» Επαγγελματική & Ερασιτεχνική Σχολή Χορού Φυλλίς Μάντζιαρη. Τις διδασκαλίες Χορογραφιών η Φυλλίς Μάντζιαρη & Όλγα Κυριακοπούλου

Εισιτήρια προπωλούνται στο εκδοτήριο του Δήμου Θεσσαλονίκης στην Πλατεία Αριστοτέλους στις τιμές των 10€ (ενηλίκων) και των 5€ (παιδικό). Η τιμή εισιτηρίου για ανέργους ανέρχεται στα 8 € και των ομαδικών εισιτηρίων για γκρουπ άνω των 20 ατόμων στα 6,5 €. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2310. 411727.