global_startup_battle_01Στο Global Startup Battle 2013 συμμετέχει η startup goodvid.io, η οποία δημιουργήθηκε από τους Έλληνες Κωνσταντίνο Μπρατάνη και Δημήτρη Κούρτεση κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Startup Weekend Sheffield στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η goodvid.io είναι η μοναδική ελληνική συμμετοχή στo Global Startup Battle 2013, προκρινόμενη σε αυτόν το διαγωνισμό λόγω της δεύτερης θέσης που κατέλαβε στο Startup Weekend Sheffield. Μέσω ψηφοφορίας επιλέγονται οι 15 πρώτες ομάδες που θα περάσουν στην τελική φάση του διαγωνισμού. Η ομάδα με την ελληνική καταγωγή συμμετέχει σε δύο κατηγορίες του διαγωνισμού:Champions, όπου συμμετέχουν ομάδες που έχουν διακριθεί σε Startup Weekends, και e-Commerce, όπου συμμετέχουν ομάδες που αναπτύσσουν λύσεις σχετικές με το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Η goodvid.io αναπτύσσει τεχνολογία και υπηρεσίες που επιτρέπει σε εταιρείες λιανικών πωλήσεων να ελέγξουν ποιο από τα βίντεο που χρησιμοποιούν για την προώθηση των προϊόντων τους έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να μετατρέψουν έναν καταναλωτή σε πελάτη τους.

Οι φιναλίστ κάθε κατηγορίας θα κριθούν από ένα πάνελ για την ανάδειξη των τελικών νικητών, οι οποίοι θα λάβουν και τα μεγάλα έπαθλα που προσφέρει ο διαγωνισμός.

Μπορείτε να υποστηρίξετε τη συμμετοχή της ελληνικής ομάδας εδώ:http://globalstartupbattle.agorize.com/en/juries/11/votables?votable_id=215και εδώ: http://globalstartupbattle.agorize.com/en/juries/7/votables?votable_id=231.

Μπορείτε να δείτε την μέχρι στιγμής κατάταξη εδώ: http://gsblive.com.