Τον Λεβαδειακό υποδέχεται, σήμερα, στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ, στοχεύοντας σε νέα νίκη, για να διατηρήσει τη διαφορά τόσο από την κορυφή (Ολυμπιακός) τόσο και από τους διώκτες του.


Δώδεκα φορές έχει υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής. Μετρά δέκα νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα που είναι από τις 26 Μαϊου 1991, όταν η ομάδα της Βοιωτίας είχε επικρατήσει με 3-2  με τα γκολ των Καβαλιέρη, Μαρινάκη και Πεχλιβανίδη, ενώ για τον ΠΑΟΚ είχαν σκοράρει ο Γιώργος Σκαρτάδος και ο Γιάννης Αναστασιάδης.

Ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρετική παράδοση στην Τούμπα με τον Λεβαδειακό, απέναντι στον οποίο μετράει επτά συνεχόμενες νίκες.  

Αρκετά τα προβλήματα για τον Στέφενς: Κατσουράνης τιμωρημένος, Βιτόρ τραυματίας, Νίνης τραυματίας, Λόρενς τραυματίας ενώ Λόπεθ και Νέτσιντ δεν υπολογίζονται και σύντομα θα υπάρχουν συζητήσεις για την αποχώρηση τους με τον Τσέχο να πηγαίνει πιθανώς στην Σλάβια Πράγας.

Οι τιμωρημένοι Μουλόπουλος, Κονέ και ο τραυματίας Λυκογιάννης έμειναν εκτός της αποστολής του Λεβαδειακού για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Στην αποστολή και ο Κάτσε, ο οποίος θα κάτσει στον πάγκο.

Διαιτητής Δημήτριος Θάνος. Πρώτος Βοηθός Κοσμάς Χαρίσης. Δεύτερος Βοηθός Γεώργιος Πασχάλης. Τέταρτος Διαιτητής Χρήστος Γκράνας

ΠΑΟΚ(Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσικάς, Λαζάρ, Τζιόλης, Στοχ, Λούκας, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης

Λεβαδειακός (Καραγεωργίου): Στρατηλάτης, Σκέμπης, Νικολακάκης, Γεωργίου, Πετράζι, Καντζί, Λαμπρόπουλος, Ορτέγκα, Σανγκουιμέντι, Μαρτίνεθ, Μάρτινς