peeve_ekdilosi_20131227_05Σε μια σπουδαία βραδιά «συναναστροφής» της θεατρικής τέχνης με το επιχειρείν εξελίχθηκε η Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών καθώς επιχειρηματίες - μέλη της

Πολιτιστικής Εταιρίας Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος (ΠΕΕΒΕ) παρακολούθησαν την παράσταση «Πέερ Γκυντ» που σκηνοθετεί ο Γιάννης Μαργαρίτης και ανεβαίνει στο Θέατρο της ΕΜΣ.

Η Πρόεδρος του ΚΘΒΕ Μένη Λυσαρίδου και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Γιάννης Βούρος υποδέχθηκαν επιχειρηματίες και συνεργάτες της ΠΕΕΒΕ οι οποίοι απόλαυσαν την εξαιρετική παραγωγή, ενώ αμέσως μετά οι θεατές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους συντελεστές της παράστασης.

Η συγκεκριμένη παράσταση υποστηρίχθηκε από τη διοίκηση της ΠΕΕΒΕ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της να συνδράμει το ΚΘΒΕ στις προσπάθειες για εξωστρέφεια και ανάπτυξη.

Ο Πρόεδρος της ΠΕΕΒΕ Σταύρος Ανδρεάδης στο χαιρετισμό του προέτρεψε τον επιχειρηματικό κόσμο της Βόρειας Ελλάδας να στηρίξει το ΚΘΒΕ, ενώ από την πλευρά του ο Γ. Βούρος αναφέρθηκε στην πλούσια καλλιτεχνική δράση του ΚΘΒΕ, υπογραμμίζοντας την παραγωγική, κοινωνική και αναπτυξιακή διάσταση του Θεάτρου, ζητώντας από τους επιχειρηματίες και τους φορείς της Θεσσαλονίκης να σταθούν στο πλευρό του ΚΘΒΕ.

Στα μέλη της ΠΕΕΒΕ μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό για τη δραστηριότητα και τους τρόπους στήριξης του ΚΘΒΕ.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Νώντα Στυλιανίδη (του… www.photoreportage.gr)

peeve_ekdilosi_20131227_01

1 Η Πρόεδρος του ΚΘΒΕ Μένη Λυσαρίδου και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Γιάννης Βούρος με το ζεύγος Σταύρου και Νίκης Ανδρεάδη.

peeve_ekdilosi_20131227_02

2 (από αριστερά) Οι κ.κ. Τζιρίτης, Μαραγκός, Ανδρεάδης και Κυριακίδης.

peeve_ekdilosi_20131227_03

3: Σταύρος Ανδρεάδης – Νίκος Ευθυμιάδης, Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της ΠΕΕΒΕ, αντίστοιχα.

peeve_ekdilosi_20131227_04

4: Ο Πρόεδρος της ΠΕΕΒΕ Σταύρος Ανδρεάδης στο βήμα.

peeve_ekdilosi_20131227_05

5: Πλάνο της πλατείας, πριν την έναρξη της παράστασης.