paok_macabi_stoch_penalty_20131024_02.jpg

Μια θλάση α βαθμού, στη γάμπα, είναι η αιτία που ο Σλοβάκος χαφ, Μίροσλαβ Στοχ, έμεινε, σήμερα, εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την Καλλονή, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

 

Φαίνεται πως τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο νεαρός Πόζογλου, που άρπαξε, την Πέμπτη, την ευκαιρία που του έδωσε ο Χουμπ Στέφενς, στο παιχνίδι κατά της ΑΖ και δεν την άφησε να πάει χαμένη: Και με πάθος έπαιξε και γκολ πέτυχε.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Κάτσε –για άλλη μία φορά- παρά τα όσα γράφονταν τις τελευταίες ημέρες, ειδικά στο Διαδίκτυο, ότι θα επέστρεφε στην ομάδα.

Εκτός, φυσικά και ο Γκαρσία, ο οποίος έχει ζητήσει ακρόαση… μεγαλομετόχου και θα συναντηθεί λίαν συντόμως με τον Ιβάν Σαββίδη, για να συζητήσουν το μέλλον του στον ΠΑΟΚ.

Αντίθετα, κανονικά προπονήθηκαν Τζαβέλλας και Αθανασιάδης.

Η προπόνηση περιείχε ασκήσεις τεχνικής χαμηλής επιβάρυνσης και διήρκεσε περίπου 60 λεπτά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Χουμπ Στέφενς ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Γλύκο, Γιακουμή, Τζαβέλλα, Σπυρόπουλο, Κατσικά, Κατσουράνη, Βίτορ, Κωνσταντινίδη, Κίτσιου, Λάζαρ, Τζιόλη, Γεωργιάδη, Ολίσε, Λούκας, Πόζογλου, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη.