ypexairesi_fiales_ygraeriou_20131214_01.jpg

Πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ έχασε εταιρία Υγραερίου, από τη Φθιώτιδα, καθώς 46χρονος από τη Θεσσαλονίκη της… έκλεβε τις άδειες φιάλες υγραερίου!

 

Ο 46χρονος εμφανιζόταν ως εκπρόσωπος της εταιρίας, σε πελάτες και συγκέντρωνε τις άδειες φιάλες υγραερίου. Στη συνέχεια, στις εγκαταστάσεις της εταιρίας του, στη Θεσσαλονίκη, έβαφε με άλλο χρώμα τις μποτίλιες, άλλαζε τη φίρμα, τις ξαναγέμιζε με το δικό του υγραέριο και τις πουλούσε… λες κι ήταν δικές του!

Με τον τρόπο αυτό έβγαζε από τον ανταγωνισμό την εταιρία από τη Φθιώτιδα και… μεγάλωνε το απόθεμά του σε φιάλες –αφού ο νόμος προβλέπει την συνεχή αντικατάσταση των άδειων φιαλών από την κάθε εταιρία!

ypexairesi_fiales_ygraeriou_20131214_02.jpg

Ο 46χρονος συνελήφθη μετά από μήνυση της εταιρίας από τη Φθιώτιδα, η οποία υποστηρίζει ότι ζημιώθηκε με 572.874 ευρώ. Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 4.623 φιάλες υγραερίου (4.608 κενές και 15 αναγομωμένες), οι οποίες ανήκαν στο σύνολό τους στην παθούσα εταιρία.

Η σχηματισθείσα δικογραφία (ο 46χρονος κατηγορείται για υπεξαίρεση) θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.