ekloges_003.jpg

«Οι μάχες, σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Πειραιά, είναι πολιτικές. Γι αυτό και οι υποψήφιοι θα ζητήσουν τη στήριξη των κομμάτων –και μάλιστα… όχι μόνον ενός»!

 

Αυτό υποστήριξε ο πολιτικός αναλυτής της εταιρίας ερευνών και δημοσκοπήσεων Interview, Δημήτρης Βασιλειάδης, ο οποίος μίλησε στο δημοσιογράφο Δ. Ι. Ασπροπούλη και τη Ραδιοεφημερίδα του Fm100. Θύμισε, μάλιστα, πως, στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές, το ΠΑΣΟΚ, από 13 εκλογικές περιφέρειες κέρδισε τις δέκα!

«Στις εκλογές των μεγάλων δήμων θα φανούν τα κίνητρα του εκλογικού σώματος», τόνισε. Πρόσθεσε πως «από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δεν είναι δυνατό να συναχθούν ασφαλή πολιτικά συμπεράσματα, αφού υπάρχει χαλαρότητα της ψήφου, καθώς δεν… αλλάζουμε και κυβέρνηση»!

Για τις υποθέσεις Λιάπη και Κάντα υποστήριξε ότι «το αποτύπωμα της πρώτης θα φανεί στις δημοσκοπήσεις που θα γίνουν μέσα Γενάρη», προβλέποντας ότι θα ΄χει επιπτώσεις στην κοινή γνώμη, ενώ για τη δεύτερη πως «διαφθορά και διαπλοκή είναι μόνιμο φαινόμενο». Και για τις δύο υποθέσεις είπε ότι «κάνουν κακό στο πολιτικό σύστημα» κι ενισχύουν τα προβλήματα των μεγάλων κομμάτων.