dei_logariasmos_01_thumb

Από σήμερα Δευτέρα παραλαμβάνει ο δήμος Θεσσαλονίκης τις αιτήσεις των πολιτών προς την αρμόδια επιτροπή της ΔΕΗ, στους οποίους η Επιχείρηση διέκοψε την ηλεκτροδότηση, από απλήρωτους λογαριασμούς.

 

Τις αιτήσεις, στη συνέχεια, θα αποστέλλει ο δήμος στην επιτροπή αυτή, αφού τις διασταυρώσει με τους καταλόγους των ωφελουμένων από τις κοινωνικές δομές του Δήμου, προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι έχουν υποστεί διακοπή της ηλεκτροδότησης λόγω οφειλών προς την Επιχείρηση, και να προχωρήσει όσο το δυνατόν πιο άμεσα η διαδικασία επανασύνδεσης του ηλεκτρικού ρεύματος στα σπίτια τους.

Οι πολίτες μπορούν να προσέρχονται από σήμερα Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013 στα κατά τόπους καταστήματα των Δημοτικών Κοινοτήτων από τις 8:00 μέχρι τις 17:00 καθώς και στα ΚΕΠ του Δήμου Θεσσαλονίκης από τις 8:00 μέχρι τις 20:00, προκειμένου να υποβάλλουν την αίτησή τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο καθώς και πρόσφατο λογαριασμό της ΔΕΗ στον οποίο να διακρίνεται ευκρινώς ο αριθμός παροχής καθώς και ο κωδικός ηλεκτρονικής πληρωμής.