xristougenna_agora_2011.jpg

Ανοίγει αυτήν την ώρα η αγορά της Θεσσαλονίκης, καθώς, για εφέτος τις γιορτές, τα καταστήματα θα λειτουργήσουν για τρεις συνεχόμενες Κυριακές, σήμερα, στις 22 και στις 29 Δεκεμβρίου.

Σήμερα τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα.

Την τελευταία Κυριακή του χρόνου, στις 29 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, θα λειτουργήσουν καταστήματα που καλύπτουν εμβαδό κάτω των 220 τ.μ., που δεν ανήκουν σε αλυσίδες καταστημάτων –εκτός των φραντσάιζ- και δεν λειτουργούν καταστήματα εντός καταστήματος.

Από αύριο, Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου, η αγορά της Θεσσαλονίκης θα λειτουργεί σε εορταστικούς ρυθμούς. Σύμφωνα με το εορταστικό ωράριο που ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος, τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τη Δευτέρα ως την Παρασκευή, από τις 10 το πρωί ως τις 9 το βράδυ. Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, από τις 11 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα.

Κλειστά θα είναι τα καταστήματα την Τετάρτη και την Πέμπτη, ανήμερα και Δεύτερη μέρα Χριστουγέννων, ενώ την παραμονή των Χριστουγέννων θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα. Το ίδιο ωράριο θα ακολουθηθεί και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Κλειστά θα είναι τα καταστήματα την Πρωτοχονιά και την δεύτερη μέρα του νέου έτους.