asterokosmos_20131205_01.jpg

Το ωραιότερο και μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στα Βαλκάνια φιλοδοξεί να στήσει, στους χώρους της ΔΕΘ, η ΔΕΘ Helexpo. Αυτό υπογράμμισαν, σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου, οι υπεύθυνοι του Διεθνούς Εκθεσιακού Φορέα.

Τα εγκαίνια του Αστερόκοσμου, όπως θα λέγεται το χωριό, θα γίνουν την Κυριακή, στις 7.30 το απόγευμα, από τον υπουργό Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου. Ο Αστερόκοσμος, πάντως, θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό από το πρωί του Σαββάτου.

Οι επισκέπτες του, με αντίτιμο 6 ευρώ που θα δίνουν στην είσοδο, θα μπορούν να βρουν δυο παγοδρόμια (ένα για μικρούς κι ένα για μεγάλους), το Λαβύρινθο των Χριστουγέννων (στον οποίο όποιος μπαίνει θα μαθαίνει την ιστορία της γέννησης του Θεανθρώπου), έναν… αληθινό Μάγο στη Φάτνη και παιδικά εργαστήρια. Στους δρόμους του θα κινείται ένα τρενάκι που θα έχει αφετηρία την πλατεία ΧΑΝΘ.

Το χωριό θα φωτίζουν 4.000.000 λαμπάκια!

<b><i>Από αριστερά προς τα δεξιά κ. Αλέξης Τσαξιρλής, αναπληρωτής γενικός διευθυντής ΔΕΘ-HELEXPO,<p> κ. Τάσος Τζήκας, Πρόεδρος ΔΕΘ-HELEXPO και<p>ο κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ-HELEXPO</i></b>
Από αριστερά προς τα δεξιά κ. Αλέξης Τσαξιρλής, αναπληρωτής γενικός διευθυντής ΔΕΘ-HELEXPO,

κ. Τάσος Τζήκας, Πρόεδρος ΔΕΘ-HELEXPO και

ο κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ-HELEXPO