Για μία ακόμη χρονιά, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης διοργανώνει, σήμερα, καθώς και την ερχόμενη Κυριακή 29 Ιανουαρίου, τη Γιορτή Αγοράς.


Εν μέσω της οικονομικής κρίσης, με δυσβάσταχτες οικονομικές συνέπειες για τις επιχειρήσεις, τους καταναλωτές και την κοινωνία, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης αποφάσισε, παρά τα ισχνά οικονομικά του, να διοργανώσει και φέτος τη Γιορτή Αγοράς, , προσδίδοντας εορταστικό και φιλανθρωπικό κλίμα στην αγορά και δίνοντας χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Ο ΕΣΘ φιλοδοξεί να καλύψει επιθυμίες και ανάγκες των παιδιών που φιλοξενούνται από Ιδρύματα, καθώς και στους Γιατρούς του Κόσμου. Τα δώρα των παιδιών θα δοθούν σε μια ανοιχτή μικρή γιορτή που θα διοργανωθεί την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00 στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό (Πλ.Αριστοτέλους). 

Έκθεση φωτογραφίας μέσα στην αγορά
Επίσης, σε συνεργασία με την «f14 ΚΟΙΝΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ», παρουσιάζει έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο «agora», με φωτογραφική παρουσίαση της ιστορικής, οικονομικής, πολιτιστικής, κοινωνικής και αρχιτεκτονικής οντότητας της κλασσικής αγοράς της πόλης μας, της αγοράς του ιστορικού κέντρου. Η έκθεση Φωτογραφίας φιλοξενείται σήμερα, Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, στον άξονα της Αριστοτέλους (μεταξύ Μητροπόλεως και Τσιμισκή) και την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου σε τρία σημεία Π.Μελά- Π.Π.Γερμανού και Ικτίνου. 

Και τις δύο Κυριακές θα υπάρχουν μουσικά σχήματα σε διάφορα σημεία της αγοράς της πόλης, ενώ στα παιδιά που θα κατέβουν στο κέντρο της πόλης, θα τους δίνεται ένα μπαλόνι ΄Αη-Βασίλης που συνοδεύεται από ευχετήρια κάρτα.