fava_01.jpg

Ένα πλούσιο πρόγραμμα με συνολικά 40 δράσεις που θα υλοποιηθούν σε περίοδο τεσσάρων εβδομάδων, παρουσιάζουν οι διοργανωτές του Food Festival της Θεσσαλονίκης.

Οι εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, τη νέα ελληνική καντίνα, τοπικές και διεθνείς αγορές αλλά και Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Η αρχή γίνεται την Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013, στις 6 το απόγευμα, στην πλατεία Αριστοτέλους. Εκεί θα στηθεί η Νέα Ελληνική Καντίνα, που δε θα προσφέρει εδέσματα τα οποία έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε μια καντίνα, αλλά φάβα και τραχανάς!

Θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις Ελληνικής, Διεθνούς και Χριστουγεννιάτικης Αγοράς, όπου θα πωλούνται είδη διατροφής και σεφ θα δίνουν συμβουλές μαγειρικής γι αυτές τις κουζίνες.

Όπως και στις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις, θα υπάρχουν οι γειτονικές των γεύσεων, στα Λαδάδικα, το Ναυαρίνο και τη Διαγώνιο. Επίσης, οι επιβάτες της λεωφορειακής γραμμής «50», του ΟΑΣΘ, της Πολιτιστικής Γραμμής, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πεντανόστιμα φίνγκερ φουντς.

Κι εφέτος θα υπάρχει το πρόγραμμα «Τρίτη βράδυ τρώμε έξω», όπου συμμετέχουν 100 εστιατόρια της Θεσσαλονίκης, τα οποία προσφέρουν φθηνό μενού κάθε Τρίτη βράδυ.