gates_celia_01.jpg

Η διάσημη Βρετανίδα επιχειρηματίας Σίλια Γκέιτς, η οποία θεωρείται γκουρού του μπρέιν στόρμινγκ, θα είναι μεταξύ των εισηγητών του συνεδρίου «Κινητικότητα και απασχολησιμότητα στην Ευρώπη» που διοργανώνεται σήμερα, 21 Νοεμβρίου 2013, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδρίων, στον 1ον όροφο του Ιδρύματος, από τις 9 π.μ. μέχρι τις 3:30 μ.μ. και είναι ανοιχτή στο κοινό.

Μεταξύ των εισηγητών του συνεδρίου θα είναι και οι Δ. Σουμπενιώτης, καθηγητής, Anna Delclos, Λόης Λαμπριανίδης, καθηγητής, δρ Αναστάσιος Βασιλειάδης, Σοφία Παναγιωτίδου, Φαίη Ορφανού και Ανδρέας Στεφανίδης.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από την Ακαδημία Επιχειρηματικότητας, σε συνεργασία με την Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Εντάσσεται στο πλαίσιο της 6ης Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας (ΠΕΕ), η οποία διεξάγεται από 18 έως 30 Νοεμβρίου 2013, και στη χώρα μας. «Οικοδεσπότης» της ΠΕΕ για την Ελλάδα είναι η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Νέων επιχειρηματιών (Ο.Ε.ΣΥ.Ν.Ε).