ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Ανοίγει, σε μία ώρα, το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Μίκρας, για το κοινό

paidia_polemiko_aeroskafos_01.jpg

Τον προστάτη της, αρχάγγελο Μιχαήλ, γιορτάζει, σήμερα, η Πολεμική μας Αεροπορία. Στο πλαίσιο των εορτασμών θα είναι ανοικτό το αεροδρόμιο της Μίκρας, για το κοινό.

 

Έτσι, όλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το προσωπικό, το υλικό και τα μέσα της Πολεμικής Αεροπορίας στη στατική έκθεση αεροσκαφών, οπλισμού και εξοπλισμού που πραγματοποιείται σε ανοικτό και κλειστό χώρο.

Το Στρατιωτικό αεροδρόμιο της Μίκρας μέχρι και την Κυριακή θα είναι ανοικτό για το κοινό (ελεύθερη είσοδος - δεν απαιτείται συνεννόηση). Σήμερα, Παρασκευή 8-11-13 από τις 11:30 έως τις 17:00 ενώ το Σαββατοκύριακο (9-10 Νοεμβρίου) από τις 09:00 έως τις 17:00.

pyrosbestiko_aeroskafos_01.jpg

Για να επισκεφθείτε το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Μίκρας ακολουθείτε το δρόμο Θεσσαλονίκης-Περαίας. Αφού προσπεράσετε τη διασταύρωση του Κρατικού Αερολιμένα «Μακεδονία», τη διασταύρωση του καζίνο REGENCY και τη διασταύρωση του κτιρίου της ασφαλιστικής εταιρίας «INTERSALONIKA», συναντάτε τους φωτεινούς σηματοδότες στο κέντρο διασκέδασης «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΝΕΡΑΪΔΑ» (αριστερά κατευθύνεστε προς το Ν. Ρύσιο) όπου στα δεξιά σας υπάρχει πινακίδα με την ένδειξη ΄΄113 ΠΜ΄΄. Στρίβετε δεξιά και στα 50 μέτρα συναντάτε την πύλη του Στρατιωτικού Αεροδρομίου Μίκρας.

Επίσης, η Πολεμική Αεροπορία, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του προστάτη της Αρχαγγέλου Μιχαήλ, έχει προγραμματίσει αεροπορική επίδειξη αεροσκάφους F-16 της ομάδας επιδείξεων "ΖΕΥΣ" άνωθεν της πόλης της Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 9-11-2013 στις 12:00 το μεσημέρι. Η επίδειξη θα πραγματοποιηθεί στο θαλάσσιο χώρο μεταξύ του Λευκού Πύργου και του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Σχόλια