dimotiko_symboylio_02.jpg

Με 53 θέματα στην ημερήσια διάταξη θα πραγματοποιηθεί η 23η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013, στις 14:00, στο Δημαρχιακό Μέγαρο (οδός Βασ. Γεωργίου Α’, 1, αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, 1ος όροφος).

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι ο αρχιτεκτονικός διαγωνισμός προσχέδιων για την Πλατεία Ιπποδρομίου, ο τρόπος ανάδειξη των μνημείων της Θεσσαλονίκης που είναι ενταγμένα στο δίκτυο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco, η διοργάνωση τουρνουά Μπάσκετ ΑμεΑ στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας των Ατόμων με Αναπηρίες αφιερωμένο στη Μνήμη της Προπονήτριας Χρυσάνθης Στεφανίδου.

Θα ζητηθεί, ακόμη, έγκριση προμήθειας υλικών 1,3 εκατομμυρίων ευρώ, για τις ανάγκες της ανακύκλωσης και διαχείρισης αστικών απορριμμάτων, καθώς και διαγωνισμού για την προμήθεια τροχήλατων μεταλλικών και πλαστικών κάδων απορριμμάτων.

Θα συζητηθεί, τέλος, το θέμα της διενέργειας διαγωνισμών για να προμηθευτεί ο δήμος έξι απορριμματοκιβώτια με σύστημα συμπίεσης, 30 ανοικτά σκάφη αποκομιδής και τέσσερα ανοικτά απορριμματοκιβώτια πλαστικών σάκκων.