aris_panathinaikos_01Ο Άρης θέλει να πανηγυρίσει σήμερα (7.30μ.μ.) την πρώτη του εντός έδρας νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό.

 

Συνολικά ο Άρης στο Χαριλάου έχει επιβληθεί 18 φορές των «πράσινων», με μεγαλύτερη όλων το 5-3 της σεζόν 1974 – 1975, όταν πέτυχε  χατ τρικ ο  Σταυρίδης και από ένα γκολ οι Ναλμπάντης κι Ανανιάδης.

Ο Τάσος Κάκος από την Κέρκυρα σφυρίζει το Άρης-Παναθηναϊκός στο Κλεάνθης Βικελίδης. Συνεργάτες του θα είναι οι Γιώργος Γεωργιάδης (Κοζάνης), Χασάν Κούλα (Ξάνθης). Τέταρτος διαιτητής ο Απόστολος Αρμπάκιολης (Καβάλας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Γιώργος Μπίκας (Χαλκιδικής).

Οι συνθέσεις:

Άρης (Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Μαργαρίτης, Πουλίδο, Κύργιας, Ψυχογιός, Παπαδόπουλος, Νταμαρλής, Ουντότζι, Τάτος, Σταυρόπουλος, Αγκάνθο.

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Καπίνο, Μαρινάκης, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Λαγός, Μέντες, Αμπεΐντ, Ζέκα, Κλωναρίδης, Μπεργκ.

Στον πάγκο για τον Άρη κάθονται οι Μπουζάνης, Μανιάς, Ίμπε, Καρασσαλίδης, Καραγκούνης, Αγγελούδης, Σουνάς και για τον Παναθηναϊκό οι Κοτσόλης, Καρέλης, Χουχούμης, Ντίνας, Φιγκερόα, Ατζαγκούν, Κουτρουμπής.