oikonomou_miltos_01.jpg

Υπεραμύνθηκε, το μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Μίλτος Οικονόμου, των όσων είπε, για τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, στη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αυγή».

 

«Τα περί πρότασης αποστασίας πιθανό να βρίσκονται μόνο στα μυαλά κάποιων στο συγκρότημα Λαμπράκη», είπε, μιλώντας στη Ραδιοεφημερίδα του Fm100 και στο δημοσιογράφο Δ. Ι. Ασπροπούλη.

Στην παρατήρηση ότι η συμμετοχή στελεχών του ΠΑΣΟΚ, που εφάρμοζαν, ως κυβερνητικά στελέχη, πολιτικές οι οποίες μας οδήγησαν στα Μνημόνια και τώρα, ενδεχομένως, θα βρουν στέγη στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Οικονόμου απάντησε ότι «δεν είπαν ‘ναι’ στη μνημονιακή πολιτική όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ».

Μιλώντας για τη συγκυβέρνηση, το μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «έβαλε την κοινωνία στη γκιλοτίνια», πρόσθεσε ότι «όλοι αυτοί ενοχλούνται επειδή η πρότασή μας δείχνει να γίνεται αποδεκτή» και τόνισε πως «ζούμε μια ανθρωπιστική κρίση και πρέπει να λάβει τέλος», αναρωτώμενος αν «έτσι όπως έχει εμπλακεί αυτή η κυβέρνηση, είναι, όντως, σε θέση να πει στην τρόικα ‘τέρμα ως εδώ’»…