loverdos_koybelis_201309_01.jpg

Τη Θεσσαλονίκη επισκέπτεται σήμερα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης. Γίνεται, μάλιστα, η πρώτη κοινή εκδήλωση με το κόμμα του Ανδρέα Λοβέρδου, Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα.

 

Προηγήθηκε, στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», η διευρυμένη συνεδρίαση του Περιφερειακού Γραφείου Κεντρικής Μακεδονίας με θέματα τις πολιτικές εξελίξεις, το 2ο Συνέδριο της ΔΗΜΑΡ και τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Πριν λίγο άρχισε η κοινή εκδήλωση της Δημοκρατικής Αριστεράς και της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα, με θέμα: «Η αγροτική ανάπτυξη της χώρας», στο ίδιο ξενοδοχείο. Ομιλητές είναι οι Θωμάς Ψύρρας Βουλευτής Λάρισας της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος υπεύθυνος τομέα αγροτικής πολιτικής της ΔΗΜΑΡ, Χρήστος Αηδόνης Γραμματέας της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα, Δημήτρης Τσιρώνης π. Βουλευτής, μέλος της Π.Ο.Σ.Σ. της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα. Την εκδήλωση συντονίζει ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Τραϊνός Χατζηδημητρίου.

Παραβρίσκονται ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης και ο πρόεδρος της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα Ανδρέας Λοβέρδος.