police_1.jpg

Έκλεισε ο κύκλος με τη σπείρα που “έγδυνε” εργοστάσια στη Βέροια. Μετά τον κλεπταποδόχο και την ταυτοποίηση του ενός από τους διαρρήκτες, συνελήφθησαν και οι δύο συνεργοί του.

 

Ο 37χρονος από τους διαρρήκτες ταυτοποιήθηκε αφού είχε πουλήσει σε 50χρονο κλεπταποδόχο εξειδικευμένα μπρούτζινα εξαρτήματα μηχανήματος, που είχε κλέψει με τους δύο συνεργούς του από κονσερβοποιεία της Βέροιας. Από την κονσερβοποιεία είχε κλαπεί κι ένα επαναφορτιζόμενο δράπανο. Οι κλέφτες, όμως, είχαν αφήσει πίσω τους το βαλιτσάκι – θήκη του δραπάνου και την εργαλειοθήκη του.

Οι αστυνομικοί υπέθεσαν ότι οι δράστες θα επέστρεφαν για να κλέψουν και τα υπόλοιπα και… έπεσαν μέσα. Όταν ο 37χρονος με έναν 40χρονο κι έναν 45χρονο συνεργό του επέστρεψαν στην κονσερβοποιεία για να πάρουν και τα υπόλοιπα, συνελήφθησαν.

Η εργαλειοθήκη και το βαλιτσάκι που περιείχε το ηλεκτρικό δράπανο μαζί με το φορτιστή και τα εξαρτήματά του, βρέθηκαν σε ανοιχτή αποθήκη σε χωριό της Ημαθίας, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Διαβάστε ακόμη:

ΒΕΡΟΙΑ Έκλεψαν μηχανήματα από κονσερβοποιεία