troxaio_tebi_20131126_03.png

Στο νοσοκομείο Λάρισας δίνουν τη μάχη να κρατηθούν στη ζωή οι τέσσερις σοβαρά τραυματισμένοι από το θανατηφόρο τροχαίο (με έναν νεκρό) που σημειώθηκε, χθες βράδυ, στην κοιλάδα των Τεμπών.

 

Ο δρόμος, που έκλεισε για τέσσερις ώρες, μετά το ατύχημα, είναι ανοιχτός και η συγκοινωνία από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα και αντίστροφα, διεξάγεται κανονικά από τις 2:40 τα ξημερώματα.

troxaio_tebi_20131126_01.png

Ο απολογισμός του τροχαίου κάνει λόγο για έναν νεκρό και 14 τραυματίες. Το περιστατικό σημειώθηκε στην εθνική οδό, κοντά στα παλιά διόδια των Τεμπών, σε μικρή απόσταση από το σημείο όπου το 2003 είχε συμβεί το πολύνεκρο τροχαίο με τους μαθητές από το Μακρυχώρι Ημαθίας.

Στο δυστύχημα ενεπλάκησαν τρία οχήματα ένα ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ και μια νταλίκα με βουλγαρικές πινακίδες. Από τη σύγκρουση ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός του ΙΧ.

troxaio_tebi_20131126_02.png

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο οδηγός του αυτοκινήτου επιχείρησε να προσπεράσει το λεωφορείο που κινούνταν με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την νταλίκα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Στη σφοδρή σύγκρουση ενεπλάκη και το λεωφορείο.

Στο σημείο έφτασαν περιπολικά της τροχαίας δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και το ΕΚΑΒ. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα δυο νοσοκομεία της Λάρισας. Μεταξύ των τραυματιών είναι η μικρή κόρη του οδηγού του ΙΧ και δύο άλλοι συνεπιβάτες του οχήματος. Οι υπόλοιποι τραυματίες είναι επιβάτες του λεωφορείου καθώς και ο οδηγός της νταλίκας.


Οι φωτογραφίες είναι από το onlarissa.gr