dimarxeio_02.jpg

Η γυναικεία επιχειρηματικότητα θα βρεθεί στο επίκεντρο ημερίδας που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 19:00, στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου.

Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Βρετανικό Συμβούλιο, τον Σύνδεσμο Αποφοίτων Βρετανικών Πανεπιστημίων και το Γραφείο Europe Direct του Δήμου Θεσσαλονίκης, έχει ως στόχο να συμβάλει στην προώθηση και στη συμμετοχή των γυναικών στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι, καθώς και στην ανάδειξη νέων ιδεών και εφαρμογών προς την κατεύθυνση αυτή. Διεξάγεται στο πλαίσιο της 6ης Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας (18-30 Νοεμβρίου 2013).

Στη διάρκειά της θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα πανελλήνιας έρευνας του Συνδέσμου Αποφοίτων Βρετανικών Πανεπιστημίων, τα οποία δείχνουν με αποδείξεις πώς οι γυναίκες μπορούν να αποτελέσουν το κλειδί για αειφόρο ανάπτυξη στη χώρα μας, δίνοντας ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για το μέλλον του επιχειρείν στην Ελλάδα.

Εισηγήτριες στην Ημερίδα θα είναι οι κυρίες Μαρίνα Οφλούδη-Γιαβρόγλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος «ΜΥΛΟΙ ΣΟΓΙΑΣ ΑΕ», Νονίτα Παπαδοπούλου, General Manager της Pap. Corp. S.A., Έλενα Παναρίτη, Θεσμική Οικονομολόγος-Κοινωνική Επιχειρηματίας, Κατερίνα Σαρρή, αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και Αγγελική Βογιατζή, υποδιευθύντρια του Χρηματιστηρίου Αθηνών ΑΕ..