diktyo_episfalos_ergazomenon_anergon_01.JPG

Όχι μία, ούτε δύο, αλλά… τέσσερις κινητοποιήσεις πραγματοποιούν, σήμερα το πρωί, εργαζόμενοι στη Θεσσαλονίκη.

 

Το χορό άνοιξαν στις 08:00 καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Συγκεντρώθηκαν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης. Της συγκέντρωσης θα ακολουθήσει πορεία ως την πλατεία Αριστοτέλους. Οι καθηγητές σε Γυμνάσια και Λύκεια πραγματοποιούν στάση εργασίας από τις 08:00 έως τις 11:00.

Από τις 09:00, συγκεντρώνονται μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης σχολικοί φύλακες, καθώς την Τετάρτη εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει ως έσχατο μέτρο για να διατηρηθούν προσωρινά στις θέσεις τους.

Στις 10:00, εργαζόμενοι στο Μετρό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο εργοτάξιο στην οδό Αγίας Σοφίας και στη συνέχεια, με πορεία θα κατευθυνθούν στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων, Στράτου Σιμόπουλου, που βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως.

Στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στην απελευθέρωση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας έξω από τα γραφεία της ΕΚΠΟΙΖΩ, η οποία, παράλληλα, θα μαζεύει υπογραφές στην πλατεία Αριστοτέλους για να αποτρέψει την ψήφιση του εν λόγω μέτρου.
Μία ώρα νωρίτερα,