olympiakos_paok_4_0_20131110_01

Ο πιο φιλόδοξος ΠΑΟΚ των τελευταίων ετών πήγε στο Καραϊσκάκης και διασύρθηκε… Άντεξε ένα ημίχρονο, παίζοντας αμυντικά και, όταν στο β μέρος είπε να δημιουργήσει κάτι, διαλύθηκε…

 

Να μη γελιόμαστε, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος. Έτσι απλά. Ο ΠΑΟΚ πήγε να δείξει ατσάλινη άμυνα κι ήταν αυτή που τον πρόδωσε. Ο –έως χθες άριστος- Λίνο, ιδιαίτερα μακριά από τον καλό του εαυτό, διασύρονταν κάθε φορά που ακουμπούσε ο Κάμπελ την μπάλα (μέχρι και… καθιστός έβαλε γκολ!).

Δεκαεννέα επιθέσεις έκανε ο Ολυμπιακός, τις 15 από την πλευρά του Λίνο. Αυτό τα λέει όλα…

Θα πείτε, δε δικαιούται κι ο… μπαρμπα-Λίνο ένα κακό παιχνίδι; Το δικαιούται. Ε, λοιπόν, αυτό έτυχε να είναι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης. Ο Στοχ δεν τον βοήθησε καθόλου αμυντικά και η αλλαγή του Σλοβάκου ήρθε ως φυσικό επακόλουθο της κακής εμφάνισής του και στην επίθεση.

Όμως το τρένο είχε χαθεί… Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή με συντριπτικά ποσοστά και ήταν θέμα λεπτών πότε θα βάλει γκολ. Και, καθώς, η αριστερή πλευρά του Δικεφάλου έμπαζε, βρήκε το διάδρομο που ήθελε.

Το κακό για το δικέφαλο έγινε όταν, πάλι από τα αριστερά της άμυνας, ήρθε το δεύτερο γκολ την ώρα που στο παιχνίδι ετοιμαζόταν να μπει ο Βούκιτς. Η ζυγαριά είχε γείρει…

Ο Δικέφαλος βγήκε μπροστά για να μειώσει, αλλά αυτό έδωσε διαδρόμους στους παίκτες του Ολυμπιακού που έκαναν εύκολα το 3-0. Όσο για το 4-0, που έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη των γηπεδούχων, ήρθε από λάθος συνεννόηση.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Μανιάτης (78′ Μασάντο), Σάμαρης, Φουστέρ, Κάμπελ, Σαβιόλα (63’ Ντομίνγκες), Μήτρογλου (78′ Μπονγκ)

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Σκόνδρας, Κατσουράνης, Κατσικάς, Λίνο, Τζιόλης, Λάζαρ (74’ Νίνης), Λούκας, Στοχ (46’ Ολίσε), Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης (62’ Βούκιτς)

Κίτρινη κάρτα: Λάζαρ, Αθανασιάδης