ert_epemvasi_mat_ert3_20131107_04.jpg

Απόφαση για στάση εργασίας, ώστε να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ΕΡΤ, αποφάσισε το διασωματειακό σωματείο των Ενώσεων και των Ομοσπονδιών.

 

Με εισήγηση της ΠΟΕΣΥ θα γίνει στάση εργασίας σήμερα, Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013, από τις 15.00 ως τις 18.00.

Οι συγκεντρώσεις θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη στο κτίριο της ΕΤ3 στη λεωφόρο Στρατού και στην Αθήνα στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, στις 4 το απόγευμα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ, με ανακοίνωσή του, «καταδικάζει απερίφραστα την εισβολή των ΜΑΤ στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, με στόχο την εκκένωσή τους. Η κυβέρνηση που στις 11 Ιουνίου επέλεξε τον δρόμο του αυταρχισμού έναντι του δημοκρατικού διαλόγου τον ακολουθεί πιστά μπαίνοντας ολοένα σε πιο σκοτεινές περιοχές. Δε διστάζει μάλιστα να επικαλείται διαρκώς τη νομιμότητα για μια υπόθεση στην οποία η ίδια συσσωρεύει διαρκώς παρανομίες», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ και όλες τις Ενώσεις Συντακτών, καλεί όλους τους δημοσιογράφους και κάθε πολίτη που θεωρεί ότι η ενημέρωση είναι δημόσιο αγαθό σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει σήμερα, στις 16.00, έξω από τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ3 στη Λεωφόρο Στρατού.