marinakis_travmatismos_20131109_01.jpg

Ένα παραλίγο τραγικό περιστατικό, σημάδεψε το ντέρμπι του «Κλεάνθης Βικελίδης», ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό: Κύργιας και Μαρινάκης χτύπησαν κεφάλι με κεφάλι κι ο παίκτης του Παναθηναϊκού αποχώρησε με ασθενοφόρο.

 

Αυτήν την ώρα, ο Μαρινάκης υποβάλλεται σε εξετάσεις, στο εφημερεύον νοσοκομείο, φαίνεται, όμως ότι η περιπέτειά του είχε αίσιο τέλος. Μετά τη σύγκρουση, ο παίκτης του Παναθηναϊκού έμεινε για 5 λεπτά αναίσθητος (του είχε γυρίσει η γλώσσα) και επανήλθε χάρη στις προσπάθειες των γιατρών. Μπήκε ασθενοφόρο στο γήπεδο (με τη βοήθεια των παικτών των δύο ομάδων που μετακίνησαν τις διαφημιστικές πινακίδες οι οποίες έκλειναν το δρόμο για το ασθενοφόρο) και μετέφερε τον παίκτη εκτός.

marinakis_travmatismos_20131109_03.jpg

Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες των δύο ομάδων, που έτρεξαν να βοηθήσουν, αλλά και στους οπαδούς του Άρη, που καταχειροκρότησαν τον Μαρινάκη, δίνοντάς του κουράγιο.

marinakis_travmatismos_20131109_04.jpg

Εγκληματικό ήταν, πάντως, το ότι ο παίκτης του Άρη που εμπλέκεται στη φάση (ο Κύργιας) παρέμεινε στο παιχνίδι και αγωνιζόταν, ώσπου, όταν άρχισαν οι καθυστερήσεις (κρατήθηκαν 10 λεπτά) είπε πως δεν έβλεπε καλά κι αποχώρησε.

Δείτε το βίντεο του τραυματισμού:

Στο μεταξύ είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη ο σκόρερ του Παναθηναϊκού Κλωναρίδης και το ματς ήταν, πλέον, στα ίσια…

aris_panathinaikos_0_2_20131109_01.jpg

Όσον αφορά καθαρά τον αγωνιστικό τομέα, δεν έχουμε πολλά να πούμε. Ο Παναθηναϊκός ήταν σαφώς καλύτερος και κέρδισε δίκαια, χάρη σε δύο γκολ του “μικρού”. Με μια λέξη, ο Άρης ήταν ναυάγιο… Ανύπαρκτος κι αδύναμος, με τα ατού του απόντα: Ο Ουντόζι ήταν πολύ εκτός περιοχής, ο Αγκάνθο εκτός τόπου και χρόνου, ο Πουλίδο ευθύνεται και στα δύο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του, ο Τάττος… –αλήθεια, ήταν στο Κλεάνθης Βικελίδης;

Στη διακοπή του πρωταθλήματος ο Άρης θα πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια του και να αναδιοργανωθεί. Μπορεί. Το ΄χει ξανακάνει και, όπως όλα δείχνουν, το πρόβλημά του είναι πρόβλημα ψυχολογίας.

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: "Κλ. Βικελίδης"

Διαιτητής: Τάσος Κάκος (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Γεωργιάδης, Κουλά Χασάν

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άρης (Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Κύργιας, Πουλίδο, Μαργαρίτης, Ψυχογιός, Νταμαρλής, Σταυρόπουλος (64' Σούνας), Παπαδόπουλος (64' Ίμπε, 76' Μανιάς), Τάτος, Ουντότζι, Αγκάνθο.

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μαρινάκης (64' Κουτρουμπής), Μέντες, Κλωναρίδης, Λαγός, Μπεργκ (80' Φιγκερόα), Ζέκα, Αμπεΐντ (72' Ατζαγκούν).

Γκολ: 43', 70'  Κλωναρίδης

Κίτρινες: 25' Σταυρόπουλος, 52' Μαργαρίτης, 77' Κύργιας, 82' Ψυχογίος/ 9' Αμπεΐντ, 72' Κλωναρίδης, 91' Κουτρουμπής

Κόκκινες: 77' Κλωναρίδης