fokas_diamartyria_20130523_01.jpg

Διαψεύδει, με ανακοίνωσή της, η επιχείρηση “Φωκάς” ότι υπάρχει πρόβλημα με τα καταστήματα σε Αθήνα και Βόλο. Το site voria.gr, όμως, που αποκάλυψε το θέμα, επιμένει.

 

Στην ανακοίνωσή της, η “Φωκάς” υποστηρίζει:

«Σε συνέχεια του άρθρου που αναρτήθηκε στο Voria.gr στην κατηγορία ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, σήμερα 09.10.2013 στις 13:01 με θέμα Φωκάς: Απειλείται με έξωση και από Αθήνα και Βόλο το οποίο υπογράφει η κα Α. Καρολίδου θα θέλαμε να διαψεύσουμε το συγκεκριμένο άρθρο και τα διάφορα σενάρια που με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει με το κατάστημα της οδού Τσιμισκή 48-50 στην Θεσσαλονίκη, βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη φανταστικών σεναρίων.
»Η εταιρεία Φωκάς την συγκεκριμένη στιγμή δίνει την δική της μάχη με την συμπαράσταση των εργαζομένων της, των προμηθευτών και των τραπεζών.
»Οι συζητήσεις με την Ι. Μονή Αγ. Θεοδώρας συνεχίζονται σε θετική κατεύθυνση για την εταιρεία μας και ελπίζουμε ότι θα ολοκληρωθούν με γνώμονα το κοινό συμφέρον».

Η απάντηση της voria.gr

Στην απάντησή του,το site τονίζει πως “οι πληροφορίες που μεταφέρει η Voria.gr είναι ελεγμένες αυστηρότατα καθώς γνώμονας της εφημερίδας είναι η διασταύρωση των πληροφοριών που αντλεί, πάντε από υπεύθυνες πηγές. Εάν κάποιος ή κάποιοι θα μπορούσαν  να διαψεύσουν το σχετικό αρχικό δημοσίευμα της Voria.gr, αυτοί θα μπορούσαν να είναι μόνο οι ιδιοκτήτες των ακινήτων . Αλλά βεβαίως τέτοια διάψευση δεν μπορεί να γίνει, γιατί οι πληροφορίες δόθηκαν από άτομα σε θέσεις υπεύθυνες, από νομικούς συμβούλους των φορέων που έχουν την ιδιοκτησία των ακινήτων στα οποία ευρίσκονται τα καταστήματα της "Φωκάς"”.

Η Voria.gr προσθέτει καταλήγοντας, πως “η εφημερίδα υποχρεούται να ενημερώνει για τις εξελίξεις γύρω από μία εταιρεία, η οποία λόγω του μεγέθους και της ιστορικής της διαδρομής, έχει ιδιαίτερη θέση στο λιανεμπόριο της Θεσσαλονίκης”.