Σας αρέσουν τα παιχνίδια γνώσεων και τα quiz; Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας; Θέλετε να κερδίσετε πλούσια δώρα; Τότε μπορείτε να επισκεφθείτε το flooxi.com, μία πρωτοποριακή εκπαιδευτική πλατφόρμα κουίζ γνώσεων, η οποία 
προσφέρει παιχνίδια σε ποικίλες θεματικές περιοχές. 

Το flooxi.com είναι μια νέα ελληνική start up με βάση τη Θεσσαλονίκη, που φέρνει στην οθόνη του υπολογιστή σας τα παιχνίδια γνώσεων. Από το λανσάρισμά του, την 1η Αυγούστου, πέραν των 2.000 μοναδικών χρηστών έπαιξαν σε 30.000 quiz και μοιράστηκαν 150 δώρα αξίας 3.500 ευρώ. 
Το flooxi.com αποτελεί αντικείμενο πολυετούς συνδυαστικής έρευνας στους τομείς της τεχνητής νοημοσύνης, της ασφάλειας και της ηλεκτρονικής διδασκαλίας. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα προϊόν εργασίας ανθρώπων που προέρχονται από τον ακαδημαϊκό χώρο (βοηθοί καθηγητές και διδάκτορες Ελληνικών Πανεπιστημίων), το οποίο εξελίχθηκε σε μια σύνθετη πλατφόρμα, που διεκδικεί πλήθος πατεντών σε παγκόσμια κλίμακα και που ήδη έχει συνάψει συνεργασίες με εκπαιδευτικούς φορείς και επαγγελματίες κάθε είδους.
Οι κύριες διαφορές του flooxi.com από τα συνηθισμένα παιχνίδια κουίζ είναι: 
Ο ανεξάντλητος αριθμός ερωτήσεων (μεγαλύτερος από κάθε άλλη ελληνική προσπάθεια) που αυξάνει εκθετικά.
Η διανομή δωρεάν δώρων στους νικητές χωρίς κλήρωση (ο καλύτερος πάντα κερδίζει).
Η δυνατότητα στους χρήστες να παίξουν «κόντρα» με άλλους αντιπάλους ταυτόχρονα στο ίδιο σετ ερωτήσεων, να εκπαιδευτούν και να δοκιμάσουν τη γνώση τους.
Η παροχή πιστοποίησης από κρατικούς φορείς για τη δικαιότητα και διαφάνεια των διαγωνισμών.
Η δυνατότητα σε εμπόρους, ιστοσελίδες και οργανισμούς να διαφημίσουν και να προβάλουν τα προϊόντα τους ή να διοργανώσουν διαγωνισμό ανά πάσα στιγμή.
Ένας από τους μελλοντικούς στόχους είναι και η σύνδεση του flooxi.com με την αγορά εργασίας. 
Το flooxi.com επιδιώκει να γίνει σημείο αναφοράς και στο χώρο της επιλογής ανθρώπινου δυναμικού, έτσι ώστε οι εταιρίες να απευθύνονται στο flooxi.com για να αναζητήσουν προσωπικό με βάση τη συγκριτική του απόδοση σε συγκεκριμένα quiz. Ήδη η συγκεκριμένη διαδικασία χρησιμοποιείται από το ίδιο το flooxi.com για την κάλυψη των αναγκών του σε νέο προσωπικό.
Τα έπαθλα
Καθημερινά παρέχει μεγάλο πλήθος από δωρεάν διαγωνισμούς, στέλνοντας πραγματικά έπαθλα στους νικητές αυτών. Ανάμεσα στα έπαθλα αναφέρουμε και αυτά που προέρχονται από χορηγούς μας, όπως βιβλία από τις εκδόσεις Λιβάνη, ειδικές προσφορές εκπτώσεων διδάκτρων ή και πλήρης υποτροφίες από εκπαιδευτικά κέντρα, αξιόλογα δώρα εκπαιδευτικού χαρακτήρα (π.χ. σκάκι, scrabble, puzzles), δώρα στο χώρο της τεχνολογίας (tablets, κινητά, κάμερες) και ενδιαφέροντα προϊόντα κάθε λογής, ανάλογα με το κουίζ (π.χ. αθλητικός εξοπλισμός, εισιτήρια, κουζινικά, τέχνη, μόδα κ.λπ.).