Τη μαύρη κωμωδία «Η πόρνη του Οχάιο» παρουσιάζει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της συνεργασίας των αδελφοποιημένων πόλεων Θεσσαλονίκης και Λεμεσού, σήμερα Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013, στις 21.00, στο Θέατρο Αθήναιον (Β. Όλγας 35, τηλ. 2310-832060). 

Στην θεατρική παράσταση της Εταιρείας Θεατρικής Ανάπτυξης Λεμεσού, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Ισραηλίτικης Πρεσβείας της Κύπρου θα παραβρεθούν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης και ο Δήμαρχος Λεμεσού, Ανδρέας Χρίστου.

Η θεατρική παράσταση «Η πόρνη του Οχάιου» του Χανόχ Λεβίν σε σκηνοθεσία του Παναγιώτη Λάρκου,  η οποία κατά τους κριτικούς- στην πρεμιέρα του έργου στη Λεμεσό- αποτελεί μια εξαιρετική στο είδος της μαύρη κωμωδία, είναι η ιστορία μιας πόρνης που μιλά για το σεξ, τα λεφτά, το Θεό, την αγάπη, τα όνειρα, την εθνική τιμή, την κοινωνική ασφάλιση και λέει για όλα ψέματα. Μια παράσταση, γεμάτη οικογενειακές στιγμές, με αναφορές  στις έννοιες της  αγάπης , της  στοργής,  της κατανόησης, και της ανάγκης μας να νιώσουμε τον έρωτα. 

Πρωταγωνιστούν: Ευτύχιος Πουλλαΐδης, Βασιλική Κυπραίου και Μηνάς Τίγκιλης. Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι του Εδουάρδου Γεωργίου και οι φωτισμοί του Βασίλη Πετεινάρη.
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ.