Δεν... πάει πολύ καλά η συνεργασία του ΟΑΣΘ με τους μαθητές που χρησιμοποιούν τα λεωφορεία του Οργανισμού για να πάνε στα σχολεία τους. Σε μία περίπτωση οδηγός του ΟΑΣΘ παράτησε τα παιδιά σε ερημική περιοχή. Σε μια άλλη, μαθητές χωρίς εισητήριο καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο.


Οδηγός του ΟΑΣΘ παράτησε, μαθητές σχολείων, από το Σχολάρι, στην περιοχή της Καρδίας και τα παιδιά αναγκάστηκαν να πάνε στο σχολείο τους, στον Τρίλοφο, με τα πόδια. Αυτό κατήγγειλε ο δήμαρχος Θέρμης, Θόδωρος Παπαδόπουλος.

Επίσης, σε άλλο λεωφορείο του ΟΑΣΘ, όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων νομού Θεσσαλονίκης, Γιώργος Θώμογλου, ελεγκτές κατέβασαν από το όχημα που εκτελούσε το δρομολόγιο στην περιοχή του Δρυμού, μαθητές που είχαν κόψει μαθητικό εισιτήριο, χωρίς να έχουν, μαζί τους τα ειδικά δελτία. Μάλιστα, στους μαθητές αυτούς, επιβλήθηκαν πρόστιμα 50, ενώ σε άλλους που δεν είχαν κόψει καθόλου εισιτήριο, επιβλήθηκαν πρόστιμα ως και 100 ευρώ.

Το θέμα αποκάλυψε το δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM100.

Για τις δυο υποθέσεις αναζητήσαμε την απάντηση του προέδρου του ΟΑΣΘ, όμως συμμετείχε σε  πολύωρη σύσκεψη. Αναμένεται ανακοίνωση από τον Οργανισμό.