karatzaferis_deth_20110914_01[3]

Παρών και ετοιμοπόλεμος δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας χτες σε συγκέντρωση του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

«Είμαστε εδώ, παρόντες, ετοιμοπόλεμοι για την επόμενη μέρα, όποτε κι αν έρθει αυτή. Το κοντινό αύριο της πολιτικής ζωής θα μας έχει πρωταγωνιστές», τόνισε από το συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ.

«Όλοι λένε ότι ήρθε η ώρα του ΛΑΟΣ, ο Καρατζαφέρης δικαιώνεται, μπαίνουμε στη Βουλή και με υψηλά ποσοστά», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά την πορεία της οικονομίας τόνισε πως με αυτή την πολιτική δεν διορθώνονται τα πράγματα και πρόσθεσε: «Είμαστε κατάκοιτοι. Που μας κατάντησε η πολιτική του Σαμαρά που είναι φωτοαντίγραφο της πολιτικής Παπανδρέου».

Ακόμη, μιλώντας για τη Χρυσή Αυγή είπε ότι δεν έχει καμιά πολιτική πρόταση, ενώ επιτέθηκε στους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου λέγοντας: «Εμείς δεν θα γίνουμε ποτέ Ανεξάρτητοι Έλληνες, δεν θα γίνουμε βαστάζοι του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ».

Στο τέλος της ομιλίας του, ο κ. Καρατζαφέρης, αναφέρθηκε στον παριστάμενο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, ευχόμενος ότι «δεν θα απογοητεύσει όσους είχαν πιστέψει στον πατέρα του Γιώργο Τζιτζικώστα».