Oikoumenikos_Patriarchis_Vartholomeos_me Periferiarchi_K_Makedonias_A_Tzitzikosta_20131023_05.jpg
Δεν… άφησε να πέσει κάτω τίποτα, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Ορφανός. Παράδειγμα η απάντηση που έδωσε στον υπουργό Εθνικής Άμυνας και αντιπρόεδρο του κόμματός του.

Οι δυο τους βρέθηκαν στο γεύμα που παρέθεσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

“Οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να πάψουν να είναι τόσο μίζεροι”, είπε, σε κάποια στιγμή, στο πηγαδάκι που βρίσκονταν και οι δύο, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

“Οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να δουν και κανένα έργο υποδομής”, απάντησε ο βουλευτής της Ν.Δ.

Εκεί σταμάτησε η συζήτηση…

Νωρίτερα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε ιδιαίτερα θερμό διάλογο με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

Στο γεύμα παραβρέθηκαν, εκτός του υπουργού και βουλευτές. Μάλιστα, πρώτη έφθασε στην αίθουσα η βουλευτής της Ν.Δ. Έλενα Ράπτη, διαψεύδοντας όσα λέγονται για τις γυναίκες και την ώρα που χρειάζονται να προετοιμαστούν. Κομψότατη και πανέμορφη, όπως πάντα, προηγήθηκε κατά πολύ χρονικά των ανδρών συναδέλφων της.

Από τη Ν.Δ. ήταν, ακόμη, εκτός του κ. Ορφανού και του κ. Αβραμόπουλου, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Γιάννης Ιωαννίδης.

Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, παραβρέθηκαν η Χρυσούλα Γιαταγάνα κι ο Στ. Αβραμίδης.

Τελευταία έφθασε για το γεύμα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Το γεύμα ήταν μια ευκαιρία να βρεθούν και να τα πουν δυο αδέλφια ο Αρχιεπίσκοπος Βορείου και Νοτίου Αμερικής Δημήτριος και ο πρώην πρύτανης και ευρωβουλευτής, Αντώνης Τρακατέλης.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι, στο γεύμα παραβρέθηκε και ο Φράγκος Φραγκούλης. Ο στρατηγός ε.α., είναι και προσωπικός φίλος του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου όπου παρατέθηκε το γεύμα, Ιβάν Σαββίδη.