stephens_2.jpg

«Δεν είναι αυτός ο ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι. Δεν μπορεί να είναι ο ΠΑΟΚ που θέλω και μετά το πρώτο εικοσάλεπτο να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 0-2».

 

Με τα λόγια αυτά, ο Χουμπ Στέφενς, έβαλε τελεία στο πώς είδε τον Δικέφαλο, στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι με την Μακάμπι για το Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ολλανδός δε θέλει να βλέπει την ομάδα του πίσω στο σκορ με 2-0…

«Όταν κάνεις τα πράγματα τόσο δύσκολα, πρέπει να είσαι χαρούμενος που παίρνεις τους τρεις βαθμούς. Είδατε ότι έχουμε καλή νοοτροπία και μπορούμε να επιστρέφουμε σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Αυτό θα πρέπει να μας δίνει αυτοπεποίθηση. Μετά το 0-2 παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχουμε παίξει φέτος στη σεζόν. Μιλάω για το πρώτο ημίχρονο...», είπε.

Όσο για την εκτέλεση και του δεύτερου πέναλτι από τον Στοχ, έριξε το φταίξιμο και στους υπόλοιπους που τον άφησαν να πάρει την μπάλα και, τελικά, τον εξέθεσαν:

«Νομίζω ότι έχω να κάνω με επαγγελματίες οι οποίοι πρέπει να πάρουν την απόφαση. Δεν πιστεύω ότι έχω να κάνω με παιδιά. Δεν μιλάω μόνο για έναν, αλλά ένα σύνολο ποδοσφαιριστών», τόνισε.