toumpa_1952_01-001.jpg

Φαίνεται πως ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, έχει πάρει ζεστά το θέμα της ανακατασκευής του γηπέδου της Τούμπας. Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, αλλά και οι πληροφορίες από την ΠΑΕ, αυτό δείχνουν.

 

Οι βολιδοσκοπήσεις των ανθρώπων της ΠΑΕ συνεχίζονται και οι πληροφορίες ότι οι άνθρωποι της ασπρόμαυρης ΠΑΕ καλοβλέπουν το Καυτανζόγλειο όλο και πυκνώνουν.

Μάλιστα, σε δηλώσεις του, σήμερα, στα “Σπορ του Βορρά”, ο πρόεδρος του Σταδίου, Πέτρος Πετρίδης, ξεκαθάρισε ότι το Καυτανζόγλειο «διατίθεται σε όλες τις ομάδες της πόλης είναι εθνικό. Εφόσον υπάρξει συμφωνία μεταξύ της ομάδας που το θέλει και της επιτροπής διοίκησης που διορίζεται από το υπουργείο Πολιτισμού (που ανήκουμε) το Καυτανζόγλειο παραχωρείται σε κάθε ενδιαφερόμενο». Πρόσθεσε ότι «ο ΠΑΟΚ ξέρει το Καυτανζόγλειο και έχει δει πως λειτουργεί. Φέτος έχει κάνει ήδη δύο προπονήσεις στο γήπεδο. Έχουμε επαφή και καλό δίαυλο. Επίσης μεσολάβησε για να κάνει δύο προπονήσεις και η Σάλκε. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι γνώστες του σταδίου».

Ίσως, λοιπόν, να ήλθε η ώρα για να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ ένα σύγχρονο σπίτι, από την Τούμπα που διαμορφώθηκε από το γήπεδο που βλέπετε στη φωτογραφία (είναι του 1952, κατεβασμένη από το Facebook και τη σελίδα του Νίκου Μουρατίδη) και να μετατραπεί σε ένα καθαρόαιμο γήπεδο ποδοσφαίρου, χωρίς ταρτάν και κουλουάρ (κάτι που θα στεναχωρήσει ιδιαίτερα τον φίλο Νίκο, ο οποίος μας θύμισε ότι στα χωμάτινα κουλουάρ της Τούμπας, πριν από τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, γίνονταν ημερίδες στίβου που τις παρακολουθούσαν χιλιάδες θεατές).