bogris_cooper_01.JPG

Δραματικό παιχνίδι στο PAOK Sports Arena στην Πυλαία. Αυτός, πάντως, που χαμογέλασε, ήταν ο Δικέφαλος που πήρε στη λήξη το ροζ φύλλο του αγώνα, χάρη στον Ντι Τζέι Κούπερ…

 

Το σκορ ήταν 80-81, όταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ, ο Μπόγρης, κέρδιζε φάουλ και οδηγούνταν στη γραμμή. Ήταν άστοχος, όμως κι οι Μαυροβούνιοι πέρασαν μπροστά με 80-83.

Στην επίθεσή του ο ΠΑΟΚ, με το Χαραλαμπίδη πήγε στις βολές, στα 7’’ πριν τη λήξη. Ευστόχησε και στα δύο ,κι έκανε το 82-83.

Στην δική τους επίθεση, οι παίκτες της Μπούντουτσνοστ κέρδισαν φάουλ, αλλά πέτυχαν τη μία από τις δύο βολές.

Έμεναν έξι δευτερόλεπτα. Η μπάλα πήγε στα χέρια του Ντι Τζέι Κούπερ. Αυτός ελίχθηκε, πέρασε το κέντρο, σηκώθηκε από τα εννιά μέτρα, είδε το καλάθι σα βαρέλι, πέτυχε τρίποντο και ο ΠΑΟΚ μπήκε με το δεξί στη φάση των ομίλων στο Eurocup κερδίζοντας με 85-84 την Μπούντουσνοστ.

Ο Αμερικανός μαζί με τον Μπόγρη ήταν οι κορυφαίοι του αγώνα.   O Κούπερ έβγαζε ασίστ (οκτώ και 16 πόντους) και ο Μπόγρης σκόραρε τελειώνοντας το ματς στους 28 πόντους!

Απελπιστική η συμμετοχή του κόσμου στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι, έκανε τους ανθρώπους της ομάδας να δηλώνουν: “Εμείς θα παίζουμε για τους χίλιους, τους πεντακόσιους, τους εκατό, όσους και να έρχονται να μας δουν. Τους ευχαριστούμε”!