drivelegas_01.jpg

«Κακώς γίνεται η κουβέντα περί πρόωρων εκλογών» τόνισε, μιλώντας στη Ραδιοεφημερίδα του Fm100 και στο δημοσιογράφο Δ. Ι. Ασπροπούλη, ο βουλευτής Χαλκιδικής του ΠΑΣΟΚ, Ιωάννης Δριβελέγκας.

Ο κ. Δριβελέγκας δήλωσε ότι ο πολιτικός κόσμος πρέπει να προετοιμάζεται για την επόμενη μέρα μετά το μνημόνιο, επειδή, «Σάββατο κοντογιορτή, εδώ κοντά και η Κυριακή», όπως είπε χαρακτηριστικά. Ζήτησε από «όλες τις πολιτικές δυνάμεις να καθίσουν κάτω να βρούμε το δρόμο πέρα από το μνημόνιο» κι υπογράμμισε πως η αξιωματική αντιπολίτευση «βρήκε την ευκαιρία να δημιουργήσει θέμα μεταξύ του κ. Βενιζέλου και του κ. Αβραμόπουλου, την ώρα που οι πολιτικές δυνάμεις συμφώνησαν για το θέμα της διακοπής της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής», επειδή ο κ. Τσίπρας «είχε πρόβλημα στο εσωτερικό του κόμματός του». Εξαπέλυσε, όμως, βολές και εναντίον του κ. Αβραμόπουλου, λέγοντας: «Είναι παιδιάστικα πράγματα αυτά, από πλευράς του κ. Τσίπρα. Αλλά και από την πλευρά του κ. Αβραμόπουλου. Ολόκληρος υπουργός Εξωτερικών να χαριεντίζεται με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης»…

Για την κίνηση των 58, ο βουλευτής Χαλκιδικής του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε πως «τη βλέπω με καλό μάτι», αλλά πρόσθεσε ότι «το πρόβλημα με την κεντροαεριστερά είναι ότι όλοι θέλουν τα μαγαζάκια τους. Κάνουν ένα κόμμα με εκλογικά ποσοστά νικοτίνης και… πίσσας και νομίζουν ότι είναι αρχηγοί»!